Тиждень української мови та літератури


У Стриганецькому НВК з 19 по 23 лютого проходив тиждень української мови та літератури, зарубіжної літератури, приурочений Міжнародному дню рідної мови. Тиждень проходив згідно такого плану проведення:


Заходи
Дата проведення
1
Відкриття тижня. Святкова лінійка, приурочена Міжнародному дню рідної мови
19.02.18
2
Літературна вікторина із зарубіжної літератури для учнів 5-6, 7-9 класів
20.02.18
3
Літературна світлиця. Зустріч із письменницею нашого села Кумгир- Чагур Любою Василівною. Усний журнал «Книга - джерело знань»
21.02.18
4
Мовознавчий турнір «Вчимося граючись» для учнів 5-6, 7-9 класів.
22.02.18
5
Виставка творів української та зарубіжної літератури. Конкурс на кращу ілюстрацію до твору з української та зарубіжної літератури. Підбиття підсумків тижня. Нагородження переможців
23.02.18
Адміністрація навчально-виховного комплексу дякує вчителям–філологам Лапінській М.В., Мельник Н.В., Грабко Г.М., бібліотекарю Лапінській О.П. за відзначення на високому  рівні Міжнародного Дня рідної мови в рамках проведення предметного тижня. Проведені літературні вікторини, літературні читання творів та поезій дають ще більше розуміння того,  що знати свою рідну мову сьогодні повинен кожен. Особливо яскраво пройшла зустріч з жителькою села, письменницею Любою Кумгир-Чагур. Учні мали змогу дізнатися про її життєвий і творчий шлях, побачити презентацію книги “Жменька життя”, послухати її поезію. Нехай  квіти та слова подяки від дочки Зоряни, від усього педагогічного та учнівського колективу з побажаннями здоров’я, легкого  пера нададуть наснаги пані Любі на творчій письменницькій ниві.  

 



Немає коментарів:

Дописати коментар