"СЕРЦЕ ВІДДАЮ ДІТЯМ"....В.Сухомлинський


Учитель готується до гарного уроку все життя...
                                        Така духовна і філософська основа нашого
                 Фаху і технологія нашої праці.

                                                                                              В.О. Сухомлинський


«Навчаючись в Чортківському педагогічному училищі, я зрозуміла, що вчитель – це не професія, вчитель – це покликання. Педагогічна праця дуже клопітка, потребує багато зусиль. Адже вчитель повинен бути всебічно обізнаним, творчим, доброзичливим, але вимогливим» - так сказала Галина Кузенко.

В рамках проведення методичної декади вчителів початкових класів Кузенко Галиною Романівною був проведений (13.02.2018р) відкритий урок з літературного читання на тему: «Раз добром налите серце - ввік не прохолоне» (за твором А.Дімарова «Для чого людині серце»).
Вчителька дуже ретельно готувалися до цього уроку. Використовувала не лише текст підручника, але й багато різноманітної наочності, додаткового дидактичного матеріалу, ІКТ, шукала ефективні методи та прийоми навчання, творчо використовувала їх на уроці.
Діти працювати весь час на уроці, їм було дуже цікаво, робили все із задоволенням. «Домашнє завдання я б хотіла дати вам на все життя, щоб ви цінували у людях добро, чесність, справедливість. Щоб ви все життя були добрі, чуйні, людяні, щоб про вас можна було сказати, що ви добра людина» - так закінчила урок вчителька.
      Сподіваємось, що посіяні зернятка проростуть рясним урожаєм у майбутньому, а тепло, яке панувало сьогодні на уроці залишиться в серцях третьокласників – назавжди!

Немає коментарів:

Дописати коментар