Свято Букварика


Прощавай, Букварику,
В школі перший друже,
Ми тобі, Букварику,
Дякуємо дуже!

Буквар – перша сходинка до мудрості. Успішно здолали її й учні 1 класу Стриганецького НВК. На честь такої події вчитель початкових класів Скоморовська М.Ю. та вчитель музичного мистецтва Протас І. Г. підготували свято «Прощавай, Букварику!», яке відбулося 3 травня 2018 року.
Діти із щирою радістю пригадували свої перші кроки на шкільній стежині, розповідали про те, як вони Буквар вивчали, із якими труднощами зустрічалися. Найголовнішими гостями на святі були Букварик та Фея Букваринка. Букварик перевіряв у школярів їхні вміння. А Феї Букваринці діти допомагали зібрати всі букви українського алфавіту, які вона розгубила, поспішаючи на свято. Першокласники зібрали квіткові букети із букв. У гості до дітей завітали також Сонечко та Весна.


На святі були присутні не тільки учні та вчителі, але й батьки, які прийшли порадіти за найменших учнів, побачити якими вони вже вправними учнями стали. Тому й подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили з ними щасливі сльози, перші радощі і перемоги, а часом і перші невдачі, коли вчилися читати і писати. Дякували діти і своїй першій вчительці за те, що з розумінням і любов’ю вчила їх доброму і корисному. А скільки веселих пісень заспівали!
На  завершення  свята  всіх  присутніх  привітав директор  НВК  Лапінський Р.Б. Він висловив щиру подяку вчителю Скоморовській М.Ю. за цікаве, змістовне, яскраве, витримане у часі, солодке свято.
Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань у першокласників  тільки розпочався.



Немає коментарів:

Дописати коментар