День 5. Було весело!

Непомітно пролетів перший тиждень роботи нашого мовного табору, який проходив під гаслом ЗДОРОВЕ ТІЛО ТА ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ. Протягом тижня ми обговорювали фактори, які впливають на наше здоро'я, ділилися власними порадами та баченнями як вести здоровий спосіб життя. Дітям було запропоновано створити власні медіа проекти, які б пропагували здоровий спосіб життя. Діти працювали в 4 групах, отже ми отримали 4 чудових проекти, абсолютно різних за форматом та тематикою. 
 Дві групи, які складалися з учнів молодших класів, виготовили постери, в яких виразили своє бачення злорового способу життя.

Постер "MAKE YOUR CHOICE" (ЗРОБИ СВІЙ ВИБІР)
Діти обрали тему алкоголізму,  і виразили своє зовсім дитяче бачення цієї проблеми у малюнках. 
Постер "HEALTHY LIFESTYLE" (ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ). В цьому постері пропагується здорове харчування як необхідна складова здорового способу життя


3 група обрала для себе медіа формат презентація Power Point. А тему вибрали "NO SMOKING", в якій пропагують відмову від паління та показують згубну дію тютюну на тіло людини.
      

4 група обрала формат відео. Тема відео-промо ролика "MAKE YOUR CHOICE", в якому закликають бути фізично активними, позитивними, займатися спортом.

Було надзвичайно приємно, що діти підійшли до своїх проектів з таким захопленням, продюсували власні ідеї, показали власне бачення проблеми. 

Продовження дня було не менш цікавим. Гра "Fruit Salad"


"True or False"



Волейбол

Body art



Хрестики-нулики .))))



І міні-проект "EGG DROP".  Виготовити такий захист для яйця, щоб воно не розбилось падаючи з висоти. Впорались на відмінно!














Немає коментарів:

Дописати коментар