Останній день Go Camp у Стриганецькому НВК


Ось і завершився пришкільний мовний табір у нашій школі. Втомлені, але щасливі. З радістю та водночас з сумом  відбулося офіційне закриття табору. З радістю, тому що попереду літо та літні канікули, а сумно залишати неймовірну атмосферу останніх трьох тижнів, прощатися з волонтером, який за ці тижні став для всіх справжнім другом. 
  Що можна сказати на завершення- МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!
Не дивлячись на те, що наша школа одна з найменших в районі, вона не оснащена найсучаснішим обладнанням, ми зовсім звичайні.... Але у нас була мрія, ми мали ідею, як цю мрію втілити в життя - і ми отримали результат. Це унікальна можливість 3 тижні поспілкуватись з носієм англійської мови, надзвичайно цікавою та неординарною людиною, і, без сумніву, одним з найкращих волонтерів, які працювали для Go Camp! Звичайно за 3 тижні неможливо оволодіти мовою, але хочеться вірити, що кожна дитина отримала той позитивний імпульс, який буде мотивувати її до вивчення англійської мови.
Хотілося б подякувати всім організаторам табору, районному відділу освіти, адміністрації школи, вчителям, які брали участь в роботі табору, кухарям, технічним працівникам, дітям і нашому волонтеру, та всім, хто доклався, щоб табір був!

WE HAVE DONE IT !
















                         













Немає коментарів:

Дописати коментар